Shakira și Gerard Pique s-au despărțit! Au ieșit la iveală adevăratele motive ale separării

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație și doi copii împreună. Cei doi și-au anunțat despărțirea în mod public.

„Ne pare rău să confirmăm faptul că ne despărțim. Vă rugăm să ne oferiți intimitate în aceste momente, pentru bunăstarea copiilor noștri, cei care sunt prioritatea noastră numărul 1. Vă mulțumim în avans pentru înțelegerea și respectul vostru”, au notat aceștia.

    Farmaciştii Catena recomandă KiloSlim Goldun supliment alimentar pentru slabit, special conceput pentru a sprijini organismul in timpul procesului de slabire.

Publicația spaniolă El Periodico a notat că Pique s-a mutat în casa lui din Barcelona, departe de cântăreață și cei doi fii ai săi. De când au aflat vestea, fanii sunt de părere că versurile Shakirei din melodia „Te Felecito” vorbesc despre relația ei.

Deși presa a speculat pe tema unei infidelități a fotbalistului, surse apropiate acestuia au dezvăluit că nu s-ar pune problema de așa ceva. Totuși, jurnaliștii spanioli vin cu noi detalii despre cea cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira.

Aceasta ar avea 22 de ani, nu 20, cum s-a scris inițial, și ar fi prietenă cu soția lui Riqui Puig, colegul lui Gerard Pique de la Barcelona. Mijlocașul de 22 de ani ar fi fost “omul de legătură”.

“Pique a fost cel care a vrut ca el și Shakira să stea separat o perioadă, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relație are Pique cu acea tânără, pentru că i-aș face rău Shakirei”, a spus jurnalista Lorena Vazquez.Mici certuri din cauza punctualității

În februarie, în cadrul unui interviu acordat podcast-ului Planet Weirdo with Holly H, Shakira a vorbit despre mici certuri pe care le-a avut cu Gerard, din cauza punctualității: „Dragul meu soț/iubit/tatic, oricum vrei să-i spui, trebuie să stea foarte mult după mine. A obosit să mă mai aștepte. Dar timpul columbian nu este același ca timpul catalan, spaniol.”

Înainte de asta, cei doi au celebrat împreună Revelionul, după cum putem observa pe Instagramul artistei. „Să ne fluierăm drumul în 2022”, a notat ea atunci.

Un model a făcut dezvăluiri despre Gerard Pique, după anunțul despărțirii de Shakira

Suzy Cortez, model în vârstă de 32 de ani, a transmis că Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe rețelele sociale în timp ce era în relație cu Shakira și a decis să facă dezvăluirile acum, după despărțirea artistei de fotbalist.

Mai mult, Suzy Cortez susține că Gerard Pique i-a spus că e ”gelos” că modelul și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

”Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prietenă cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje.

Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca.