Shakira si Usher, noii jurati ai concursului “The Voice”

realitytv-the-voice-season-4-shakiraNe place, ne place si iar ne place! 🙂 Ce anume? Pai, in cazul in care inca nu ati auzit, se pare ca Shakira si Usher fac echipa in sezonul 4 din concursul “The Voice” SUA.

Da, stim, si noua ne pare rau ca Christina Aguilera si Cee Lo Green au iesit din schema si totodata de la masa juratilor, dar hei, despre ce vorbim noi aici? Usher, Shakira, Blake Shelton si Adam Levine sunt cei 4 jurati ai sezonului.

Tocmai a aparut pe internet un promo al concursului in care cei 4 se afla intr-o masina, se ciondanesc pe muzica pe care sa o asculte si sfarsesc fredonand una dintre melodiile lui Bonnie Taylor, “Total eclipse of the heart”.

Intrebata despre participarea ei in calitate de jurat la concursul “The Voice”, Shakira a declarat ca este entuziasmata si ca este ca o aventura tot ceea ce i se intampla, fiind pentru prima data cand participa la un astfel de show. “Nu am facut asa ceva in viata mea, este o aventura pentru mine”, a declarat Shakira, conform tabloidului “Access Hollywood”.

In ceea ce priveste participarea cantaretului de culoare Usher, acesta a afirmat ca sezonul 4 al concursului va fi cum n-a mai fost niciunul pana acum. “Sezonul patru este diferit de cele de pana acum”, a declarat Usher. “Dar, hei, e un nou serif in oras!”

“The Voice” revine in 25 martie  pe canalul de televizune NBC. Pentru a urmari promoul, accesati:

Text: Andreea Popescu