Shannen Doherty sustine educatia online

Shannen Doherty sustine educatia onlineCelebra actrita din serialul pentru adolescenti „Beverly Hills, 90210” s-a hotarat sa isi indeplineasca un vis mai vechi, si anume acela de a obtine o diploma in domeniul stiintelor umaniste. Vedeta este in prezent implicata intr-o campanie online ce sustine educatia si, pentru ca este simbolul si imaginea acestei campanii, s-a hotarat sa faca chiar ea primul pas, pentru ca si ceilalti sa o urmeze.

Vedeta declara ca numeroasele roluri pe care le-a avut in diferite filme au multumit-o si au bucurat-o, insa intotdeauna si-a dorit sa faca un lucru anume pentru ea… sa dobandeasca o diploma universitara. Shannen spune ca aceasta campanie pe care o si promoveaza i-a oferit posibilitatea de a obtine pe viitor diploma ravnita de multa vreme. In acelasi timp ii sfatuieste acelasi lucru si pe cei care doresc sa se perfectioneze in arta culinara sau chiar in drept.

“Programul educational online este unul extrem de flexibil, care iti da posibilitatea de a studia, indiferent daca ai un job sau calatoresti foarte mult. Este un lucru extraordinar de benefic pentru viitorul tuturor celor care vor sa invete”, a mai adaugat starul.

 

Text: Ruxandra Raica

septembrie 6th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate