Sharon Stone a fost data in judecata de fosta dadaca

sharon_stone2Fosta dadaca a copiilor lui Sharon Stone a dat-o in judecata pe actrita saptamana trecuta, sustinand ca a fost concediata din cauza ca a acceptat plata pentru ore suplimentare si ca a trebuit sa suporte in mod repetat comentarii rautacioase despre origine sa filipineza si despre religia sa.

Bona sustine ca Stone ii critica frecvent credintele religioase, vizitele dese la biserica, iar o data chiar i-a interzis sa citeasca din Biblie in casa sa, desi dadaca locuia in resedinta artistei.

Sharon Stone pe de alta parte, sustine ca totul este o inscenare. Actrita a angajat-o pe dadaca in octombrie 2006 si a concediat-o in februarie 2011. Se pare ca staff-ul lui Stone a platit-o pentru ore suplimentare pe bona, iar dupa ce actrita a aflat a acuzat-o pe dadaca de furt, i-a spus ca este ilegal sa ia banii si i-a cerut toata suma inapoi.

Nu se stie inca ce suma cere dadaca pentru daune, dar probabil este vorba de o suma importanta, tinand cont de ce s-a intamplat pana acum cand vedetele de la Hollywood au fost date in judecata de diverse persoane care au lucrat pentru ele.

 

Text: Badescu Bianca