Sharon Stone: “Arat mai bine ca niciodata”

Poza_Sharon_StoneSharon Stone a fost dintotdeauna o femeie frumoasa si apreciata. Ce-i drept, in ultimul timp parca a inflorit, iar Sharon este mai constienta ca niciodata de acest lucru si spune ca arata si ca se simte extraordinar. 

Vedeta in varsta de 54 de ani, care, in prezent, se intalneste cu modelul de 27 de ani Martin Mica, este de parere ca oamenii ar trebui sa se obisnuiasca cu femeile care se intalnesc cu barbati mai tineri decat ele, deoarece acest lucru le ofera o pozitie in societate.

“Arat bine sau sunt doar in acea perioada de negare, in care incerc sa ma prefac ca nimic nu este ceea ce pare? Cred insa ca arat mai bine ca niciodata si asta datorita tipilor de 25 de ani care ma curteaza”, a declarat Sharon.  “Vreau sa spun ca femeile sunt cele care isi sustin familiile acum, in proportie de 50%. Femeile vor castiga noi pozitii in societate si vor deveni magnetice… asta se va intampla“, a completat actrita. In plus, Sharon crede ca o femeie poate fi frumoasa la orice varsta. Sharon Stone si Andy Garcia vor filma in luna august la Bucuresti, pentru pelicula independenta „What About Love”.

 

Text: Ruxandra Raica