Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit după 2 ani de relație

După ce au fost prieteni buni pentru mulți ani, cei doi și-au început oficial povestea de dragoste în iulie 2019.

Pentru un ten fără probleme, farmaciștii Catena recomandă măștile Skin Republic îți aduc experiență frumuseții creată cu o tehnologie avansată.

Dacă la începutul lunii, Camila Cabello și Shawn Mendes erau surprinși în ipostaze romantice pe plaja din Miami, iată că la doar două săptămâni distanță, aceștia au anunțat că pun punct legăturii lor de iubire. Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit după doi ani de relație.

Shawn Mendes, în vârstă de 24 de ani, și Camila Cabello, în vârstă de 24, și-au anunțat despărțirea pe Instagram, miercuri seară.

Shawn a dat vestea pe rețelele sociale, într-un mesaj  postat din partea lui și a Camilei. “Am decis să punem punct relațiile noastre romantice, dar dragostea noastră unul pentru celălalt, ca oameni, este mai puternică ca niciodată. Ne-am început relația din postura de cei mai buni prieteni și vom continua să rămânem așa. Vă apreciem sprijinul arătat până acum de și acum înainte. Camila și Shawn”.

Cei doi au fost prieteni foarte mulți ani înainte să formeze un cuplu în vara anului 2019. Ei au fost fotografiați în ipostaze apropiate în vara respectivă și și-au făcut prima apariție publică, în calitate de cuplu, în august 2019 la „MTV Video Music Awards”, unde ei au avut un duet pe melodia „Senorita”.

Iulia Mirică

foto: instagram, google images