Show psihedelic marca Balmain

Psihedelic este cuvântul care poate descrie cel mai bine show-ul de ieri realizat de casa de modă Balmain. Designer-ul Olivier Rousteing a propus, pentru primăvara anului viitor, multe culori neon combinate cu nuanţe de gri şi de negru. Creatorul s-a inspirat din moda anilor ’70 pe care a adaptat-o cerinţelor actuale.

https://www.instagram.com/p/CFxw124BPF0/

 

Pantalonii evazaţi şi sacourile oversized cu umerii laţi duc cu gândul la un film cu Elvis Presley. Culorile îndrăzneţe combinate cu încălţăminte sport şi ghiozdane, dau o notă futuristă noii colecţii Balmain.

https://www.instagram.com/p/CFo5Qy1BZ4V/

 

Show-ul din cadrul Paris Fashion Week s-a ţinut în aer liber, iar invitaţii prezenţi nu au fost la fel de mulţi ca în anii trecuţi şi au păstrat distanţarea impusă de OMS. Prezentarea a fost transmisă live pe Instagram şi TikTok.Despre Balmain

Balmain este o casă de modă de lux franceză care a fost fondată de Pierre Balmain în 1945. În prezent operează 16 magazine monobrand, inclusiv locații în New York, Londra, Los Angeles, Las Vegas, Miami și în Via Montenapoleone din Milano.

Olivier Rousteing este directorul de creaţie al casei de modă. Acum câteva săptămâni acesta a împlinit 34 de ani, iar colegii lui i-au făcut o surpriză nemaivăzută până acum. Vezi în filmuleţul de mai jos despre ce este vorba!

https://www.instagram.com/p/CFIYGSrB8vf/

Photo: Vogue

Text: Bettina Cristea