Show spectaculos Dolce & Gabbana la Saptamana Modei de la Milano: afla tendintele!

Duminica dupa-amiaza, in cadrul Saptamanii Modei de la Milano, a avut loc prezentarea colectiei de primavara/vara 2018 Dolce & Gabbana, show-ul cu numarul 3 al brandului din cadrul acestui eveniment dedicat modei. Colectia numita Queen of Hearts a fost deschisa cu 13 corsete negre, asemenea celor purtate de Madonna si Linda Evangelista in anii ’90. Modelele au defilat cu tiare pe cap si cu trandafiri in par, iar fundalul a fost decorat cu carti de joc supradimensionate.That’s amore…

Au urmat apoi piesele vestimentare cu imprimeuri florale, legume, animale si, bineinteles, multe inimi rosii. Nici accesoriile nu au putut fi trecute cu vederea, cercei oversized in forma de morcovi, vinete, lamai, capsune. Tema Queen of Hearts a fost astfel intrerupta de o insiruire de piese vestimentare care aveau in centru motivele culinare, printre care chiar si cannoli sicilieni.

La finalul prezentarii, modelele au revenit pe catwalk pe acordurile melodiei Crazy in Love a lui Beyonce, purtand corsete asemanatoare celor in care am surprins-o adesea pe artista. Inainte de show, Stefano Gabbana a declarat ca intreaga colectie este o reintoarcere la radacinile brandului, iar cei doi designeri au impletit cu maiestrie materialele, culorile, modelele si texturile. Nu au lipsit semnele distincte D&G, precum dantela, broderiile, pietrele aplicate, auriul, toate acestea facand trimitere catre traditiile si frumusetile Siciliei.

Text: Ruxandra Dumitrescu