Shweta Tiwari este fericita ca fiica sa ii intelege meseria

Shweta Tiwari este fericita ca fiica sa ii intelege meseriaShweta Tiwari, actrita care si-a castigat faima cu rolul de Prerna in serialul TV „Kasautii Zindagii Kay”, spune ca fiica ei in varsta de 11 ani este cea care o ajuta cel mai mult sa reziste in lumea filmului.
„Ea ma face sa ma simt confortabil: are grija de programul meu, pentru ca eu nu am nici timp sa mananc, nici sa dorm, iar ea ma obliga practic sa-mi respect programul…”, a spus Shweta, simtindu-se fericita ca aceasta este destul de matura incat sa-i inteleaga eforturile.

„Fiica mea este inteligenta si intelege ca mama ei nu poate fi cu ea tot timpul. Ea niciodata nu plange si intelege ca fac toate astea pentru ea, pentru viitor”, a mai adaugat actrita.

Shweta, care va fi vazuta jucand la postul de televiziune SonyTV in filmul „Parvarrish”, spune ca sarcina de mama este una foarte dificila in aceste vremuri.

„Nu este o sarcina usoara sa fii parinte in aceste zile. Este mult mai dificil acum sa cresti un copil decat era pe vremea parintilor mei.”

Text: Andreea Popescu

noiembrie 22nd, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate