Sienna Miller a pozat nud si… insarcinata

t4Actrita in varsta de 30 de ani, Sienna Miller, a decis sa se lase fotografiata intr-o ipostaza intima de dragul artei, pozand nud pentru un portret realizat de catre celebrul artist Jonathan Yeo, care ii este si prieten, inainte de a da nastere fiicei sale in vara acestui an. Iar Sienna nu este singura vedeta care a facut acest lucru, in galeria artistului se mai afla persoane cunoscute precum Dennis Hopper sau Nicole Kidman.

Artistul sustine faptul ca opera sa este un tribut adus actritei pentru curajul si increderea de care a dat dovada pentru a poza cu cateva saptamani inainte de nasterea fetitei sale in luna iulie 2012, iar portretele vor fi expuse la Berlin sub numele (I’ve Got You) Under My Skin.

Sienna Miller este infatisata complet goala si pictata cu vopsea aurie si trebuie sa recunoastem faptul ca arata foarte bine si sa o admiram pentru ca a avut curajul sa pozeze goala intr-o perioada dificila pentru corpul unei femei, spre deosebire de alte vedete care nu ar fi acceptat nici in ruptul capului.

„Am vrut sa realizez o imagine care sa reprezinte corpul uman in frumusetea si naturaletea sa, in contrast cu alte lucrari ale mele ce infatisau persoane care au recurs la chirurgia estetica pentru a se conforma normelor impuse de societate despre frumusete”, a declarat artistul Jonathan Yeo.

 

Text: Ruxandra Raica