Sienna Miller si-a tratat parul cu ketchup

sienna_miller_smiles_moustacheFrumoasa Sienna Miller este posesoarea unui par lung si blond care ii completeaza cu succes lookul sau boho. Cand vine vorba despre par, Sienna a trecut printr-o experienta nu tocmai placuta atunci cand a incercat singura, acasa, sa-si vopseasca parul.

“Am avut parte de experiente groaznice cand vine vorba despre par. Odata am folosit henna pentru a-mi vopsi parul pentru o auditie, crezand ca nu-mi stric parul pentru ca este ceva natural. N-am stiut ca nu e bine, asa ca timp de un an am folosit ketchup ca sa scap de nuanta de verde din cap”, a declarat Sienna pentru revista Marie Claire. Se pare ca actrita a ales sa-si rezolve de una singura problema, fara sa apeleze la ajutorul unui specialist.

Aceasta nu este singura intamplare de acest gen: “Am facut greseala de a-mi aplica un rand intreg de gene false, iar fata mea semana cu aceea a unui catelus trist, suparat, cu ochi plangaciosi. Cateva gene individuale chiar in mijlocul liniei naturale pot arata insa uimitor”.

Cu siguranta ca si voi aveti macar o astfel de intamplare de povestit.

 

Text: Ruxandra Raica