Sienna Miller si Tom Sturridge, imaginea campaniei de toamna Burberry

Sienna Miller si Tom Sturridge, imaginea campaniei de toamna BurberrySienna Miller si Tom Sturridge sunt cuplul care reprezinta noua imagine a brandului Burberry si vor aparea in campania de toamna/iarna 2013-2014, sarutandu-se, fiind pentru prima data cand cei doi colaboreaza ca pereche din punct de vedere profesional.

Se pare ca directorul de creatie al brandului, Christopher Bailey, este romantic si a decis sa continuie proiectul “Burberry Kiss” (un parteneriat intre brandul britanic si Google, ce permite utilizatorilor sa transmita prin intermediul unei noi tehnologii saruturi reale) si toamna care va veni printr-o campanie interesanta. Imaginile au fost fotografiate de catre Mario Testino si se pare ca a fost o sedinta foto plina de dragoste si rasete.

Zvonurile potrivit carora cei doi ar fi fost surpriza din partea Burberry iata ca s-au dovedit a fi adevarate, zvonurile fiind aparute inca din luna aprilie, cand Sienna a venit la Met Ball imbracata in Burberry si acompaniata de Bailey. In plus, actrita a fost dedicata brandului in ultimele luni. Asadar, cei doi se alatura si altor vedete precum Kate Moss, Emma Watson, Eddie Campbell care au aparut in campaniile Burberry.

Text: Ruxandra Raica