Şifonierul viitorului curăţă singur hainele

Cu toate ne dorim să economisim timp, să ne relaxăm mai mult în weekenduri sau seara când ne întoarcem acasă, după o zi aglomerată la birou. Curăţenia, spălatul hainelor, uscatul şi călcatul lor necesită timp, iar noi nu ne dorim să facem asta tot timpul. Însă credem că a apărut o soluţie!

O companie s-a gândit la noi şi a inventat o tehnologie care ne va ajuta să mai economisim un pic de timp în Secolul Vitezei.

Compania recunoscută pentru elctronice şi electrocasnice, Samsung, nu va mai fi populară doar pentru smartphone-uri, ci şi pentru dulapurile futuriste, care curăţă hainele.

Practic, noaptea, în timpul somnului sau când eşti la serviciu, dulapul spală hainele, fără ca tu să trebuiască să-l păzeşti, cum ai face cu o maşină de spălat normală, şi le mai şi usucă.

Invenţia se numeşte „AirDresser”, pentru că deţine o tehnologie cu un jet de aer pentru curăţarea şi uscarea hainelor, astfel încât textilele să fie protejate şi să poată fi purtate mai mult şi mai des, fără să le deterioreze culoarea. În plus, aparatul distruge bacteriile din haine şi înlătură mirosurile cu ajutorul unui filtru odorizant.

Designul modern al dulapului se potriveşte în orice interior şi nu trebuie să fie branşat la conducta de apă pentru că deţine un rezervor propriu. “Smart-şifonierul” se poate achiziţiona, pentru început, la preţul de 1.999 de lire.

Text: Bettina Cristea