Simona Patruleasa, Raluca Moianu si Virgil Iantu, solidari in cauza “Invinge Autismul”

IMG_7929Vedetele Kanal D Simona Patruleasa, Raluca Moianu si Virgil Iantu au raspuns pozitiv la rugamintea Asociatiei “Invinge Autismul” de a dona spre licitatie obiecte personale pentru Balul Albastru, care prin culoarea lor albastra sa poarte mesajul luptei impotriva autismului.

Balul Albastru, primul bal caritabil din Romania in sprijinul copiilor cu autism, a avut ca scop strangerea de fonduri pentru imbunatatirea integrarii copiilor cu autism  in scoala si sustinerea Centrului Multidisciplinar de Interventie al Asociatiei Invingem Autismul, in cadrul caruia 23 de copii cu autism beneficiaza  de sprijin specializat.

Pentru licitatia organizata la Balul Albastru de catre Asociatia “Invingem Autismul”, Virgil Iantu a donat o pereche de butoni London Tailors din colectia personala. Butonii London Tailors cu insertii albastre au fost purtati de vedeta Kanal D la filmarile emisiunii „Vrei sa fii milionar” si au fost licitati cu suma de 800 lei de domnul avocat Gabriel Biris.

Raluca Moianu si-a exprimat bucuria de a putea sustine cauza copiilor cu autism donand o pereche de cercei foarte dragi sufletului ei. Cerceii donati de Raluca Moianu au fost achizitionati la licitatie cu suma de 1.000 lei de avocatul Gabriel Biris pentru sotia sa prezenta la eveniment.

Simona Patruleasa a donat un tablou pictat de ea special pentru acest eveniment. Tabloul “Lac cu nuferi” pictat de Simona Patruleasa a fost licitat cu 2.100 lei de catre Horia Varlan.

Cei 150 de invitati la eveniment au licitat obiectele „albastre” donate de Simona Patruleasa, Raluca Moianu, Virgil Iantu, Mihai Albu, Stephan Pelger, Cristian Samfira, Liza Panait, Malvina Cervenschi, Sergiu Nicolaescu, Adriana Muraru, Liana Alexandru, Dana Savuica, Elena Merisoreanu si Bogdan Mihai Radu, Kinga Varga, Maria Radu, Anca Rusu, Maria Dulhan, Bogdan Ionescu. Acestia au fost incantati de atmosfera deosebit de placuta a balului si si-au exprimat bucuria de a putea sustine cauza copiilor cu autism.

Evenimentul a fost deschis intr-un mod inedit – cu mesajul video din partea domnului Mark Roithmayr, Presedintele Organizatiei Autism Speaks, cea mai activa organizatie de profil din lume si initiatoarea miscarii albastre din luna aprilie.

Balul Albastru 2012 a strans in total 30.000 EURO, in bani, servicii si produse.

Text: Andreea Popescu