Simte-te frumoasa in fiecare zi!

shutterstock_25890505Vestea buna este ca adevarata frumusete se afla in interiorul nostru si ca ce simtim in interior atunci cand ne uitam in oglinda se vede la exterior. Nu ai nevoie de averi ca sa te simti frumoasa!

Fiecare femeie isi are frumusetea ei. Totul tine de cum te vezi tu pe tine! Daca vezi ceva frumos in oglinda, atunci te vei simti si tu frumoasa, iar cei din jur vor remarca acest lucru. Eu nu vorbesc despre frumusetea artificiala, ci de frumusetea naturala a fiecarei femei. Un vechi proverb spune ca “femeia frumoasa se cunoaste de dimineata”, si bine zice.

 

  • Complimenteaza-te

Ia in considerare ceea ce iti spui atunci cand te uiti in oglinda. Ai spus vreodata: “Sunt prea grasa”, “Imi doresc sa arat mai tanara”, “Arat groaznic”? Daca da, atunci este timpul sa renunti la aceste constatari in favoarea altora mai optimiste. De ce? Pentru ca atunci cand toate afirmatiile adresate tie si, implicit, felului in care arati sunt negative, te vei simti stearsa, prost dispusa si fara chef de nimic toata ziua. Acesta nu este cel mai placut mod de a-ti incepe ziua. Data viitoare cand te uiti in oglinda, spune-ti ca esti frumoasa.

 

  • Iubeste-ti corpul

Atunci cand femeile nu se simt bine in pielea lor, incep sa nu se mai ingrijeasca iar acest lucru le scade increderea in sine. Trebuie sa ai grija de tine si de corpul tau. Prin urmare: bea un pahar mare de apa. Mananca o leguma.  Fa  tot ce iti sta in putinta si arata-i corpului tau cat de mult il iubesti.

 

  • Nu te mai ascunde in haine care nu te iubesc

De ce te tot incapatanezi sa porti acei pantaloni care iti fac fundul cat casa si care chiar nu dau bine pe corpul tau? De ce nu vrei sa incerci si altceva? Hainele acelea care iti impart corpul in 3, care dintr-o burta iti fac doua, sunt pur si simplu haine care nu te iubesc. Pai, in cazul acesta, de ce nu renunti la ele? Sunt la fel ca si oamenii care nu te iubesc… iti fac rau! Incearca sa imbraci doar haine care te fac sa te simti confortabil si bine. Secretul consta in a-ti placea ceea ce vezi in oglinda! Nu trebuie sa detii un dulap cu milioane de piese vestimentare. Ai nevoie doar de cateva haine in care sa te simti frumoasa si pe care, atunci cand le vezi, sa iti spui sincer: “Imi plac”.

 

  • TU esti unica

Cea mai mare problema a tuturor femeilor este atunci cand vad frumusetea ca pe o competitie… Inceteaza sa te mai compari cu vecina de la doi sau cu colega de birou. Tu nu esti altcineva, tu esti pur si simplu tu. Nu te mai privi cu alti ochi si nu te mai gandi cum ar fi daca ai arata ca X. Toate femeile sunt frumoase in mod natural, atat in interiorul lor, cat si pe dinafara. Fiecare femeie. Inclusiv TU. Femeia este sexul frumos. Ea reprezinta etalonul frumusetii umane si asa trebuie sa ramana. Daca tu nu te crezi frumoasa, atunci cum vrei ca ceilalti din jurul tau sa te vada asa? Repeta-ti zilnic ca esti frumoasa si vei vedea cum iti va creste increderea de sine, iar acest lucru te va face sa radiezi de fericire.

 

 

 

Text: Andreea Popescu