Slabeste pe timp de iarna cu tratamente corporale

-0a0a0a0a0a0a0a0atock_81137767Exista o multime de motive pentru care trebuie sa ne apreciem si sa ne pretuim corpul. Corpul reprezinta cea mai mare comoara a noastra. Si tocmai de aceea el nu trebuie sa sufere modificari majore, mai ales din cauza vremii si a dietelor la care este supus. Nu este nevoie de diete drastice pentru a pierde in greutate sau pentru a-ti mentine greutatea.

De fapt, cu siguranta ca 99% dintre cei care tin dieta pun la loc kilogramele pierdute intr-un timp relativ scurt sau poate chiar mai multe decat au pierdut. In loc de diete inutile incearca trucurile noastre, care au fost testate stiintific si chiar dau rezultate remarcabile.

 Tonifiere cu radiofrecventa

 

Ceea ce este spectaculos la aceste tratamente cu radiofrecventa este tonifierea, care se poate observa inca de la prima sedinta. Unda de radiofrecventa bipolara produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.

 

Apeleaza la “paturica electrica”

 

Termocuverta (patura electrica) este, de fapt, o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate, procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri. In timpul unei sedinte de electrostimulare, muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati.

 

“Yummy” vinoterapia – metoda anticelulitica

Este considerata una dintre cele mai eficiente metode anticelulitice. Efectele imediate ale terapiei cu vin sunt date de combinatia samburilor. Impachetarea cu struguri este un tratament special antiimbatranire, gratie actiunii antioxidante a semintelor de struguri si a continutului bogat in flavonoizi, de 10.000 de ori mai puternici decat vitamina E sau C.

 

Baia de aburi

Cel mai bun remediu pentru a-ti rasfata corpul este baia de aburi. Spre deosebire de sauna finlandeza si de baia turceasca, baia de aburi functioneaza intre 43-46°C beneficiind tot timpul de efectul miraculos al aburilor. Din punct de vedere terapeutic, baia de aburi ajuta la desfundarea nasului, alina durerile de gat, incalzeste si umidifica tractul respirator, relaxeaza bronhiolele la astmatici. In plus, “topeste” la propriu depozitele de grasimi.

 

Text: Andreea Popescu