Slabeste primele doua kilograme gratuit, la Silhouette!

Slabeste primele doua kilograme gratuit, la Silhouette!Echipa Silhouette a lansat o noua campanie, intitulata sugestiv “Slabeste primele doua kilograme gratuit!” Cei care vor sa participe la aceasta campanie trebuie sa urmeze cativa pasi esentiali: sa se prezinte la centrele de infrumusetare Silhouette pentru un diagnostic realizat de medicul specialist si sa urmeze tratamentul personalizat ce i se va prescrie.

Clientul va urma procedurile recomandate de specialistii Silhouette, pana la pierderea celor doua kilograme, iar in momentul in care a slabit peste doua kilograme, “Silhouette”  ii da cadou gratuit clientei toate sedintele executate pana la obtinerea obiectivului stabilit.

In cadrul evenimentului au fost premiati si castigatorii campaniei GREUTATEA IDEALA, lansata vara trecuta, care au reusit sa atinga greutatea ideala dintre cateva sute de participanti ce au obtinut greutatea optima, stabilita in urma diagnosticarii la centrele de infrumusetare.

Premiul cel mare consta intr-o excursie in afara tarii, de care se va bucura atat clientul Silhouette, cat si partenerul sau partenera acestuia.

Text: Andreea Popescu

noiembrie 26th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate