Smiley, ai grijă de femeia ta!

Marius Moga și Smiley și-au lansat la o terasă din Nordul Capitalei cel mai nou videoclip – Ai grijă de Femeia Ta. Cei doi cântăreți au interpretat piesa live în primă audiție chiar în noaptea de 28 spre 29 august. Cei doi sunt parteneri deja ca jurați la Vocea României, iar de-a lungul anilor au semnat mai multe hit-uri împreună precum: Mr. Originality, O secundă, Oficial îmi merge bine, piese din perioada în care Smiley era în trupa SIMPLU, iar mai târziu au mai cântat împreună în piese precum – Am bani de dat, De-ai fi un cântec.

Cei doi se înțeleg foarte bine și aste se poate observa și din modul în care joacă în ultimul videoclip.Lansare cu cântec

Smiley a ajuns la locația evenimentului după 12 noaptea precum Cenușăreasa, pentru că a filmat noile momente de la Vocea României. La evenimentul de lansare au fost prezente și alte vedete precum: WhatUp, Shift, Florian Rus, SPEAK si Lino Golden.

Printre susținătorii lui Smiley le-am remarcat pe surorile Odagiu, actrițe și cântărețe, care și-au câștigat popularitatea după un număr impecabil de roast de la iUMOR dar și alți vloggeri și instagrameri aflați în trend.

Din culisele melodiei

Muzica este semnată Marius Moga, Andrei Maria, Șerban Cazan, Vlad Popescu, iar textul le aparține lui Marius Moga și Smiley. Regizorul clipului este fratele lui Marius, Iulian Moga.

“Piesa asta mi-a amintit de serile în care intram cu Andrei în studio și ieșeam în zori cu o piesă gata. Așa a fost și acum și sper să vă placă rezultatul și mesajul piesei, fiindcă vine din suflet! Video by @iulianmoga_ Thank U Brother ❤️“, a scris Marius, pe Instagram.

Aici aveți și piesa. Audiție plăcută!

Autor: Bogdan Dărădan

Sursă foto: Facebook