Sneakers must have, toamnă-iarnă 2020-2021

sneakers

Sneakers sunt una dintre acele piese-totem care nu-ți pot lipsi din garderobă și pe care le porți cu orice ocazie. Încă o dată în acest sezon, creatorii de modă i-au reinterpretat și le-au infuzat detalii care fac diferența, cum ar fi inflexiunile normcore (normal-looking clothing), logo-urile țipătoare și culorile care nu trec neobservate. Prada pentru adidas, Casablanca x New Balance, Off-White … Iată cei mai trendy sneakerși ai acestei toamne.Prada pentru adidas

Este cea de-a doua colaborare dintre Casa italiană și marca de îmbrăcăminte sportivă: un model Superstar regândit pentru a fi ultra minimalist. Găsim ADN-ul de lux pur al Prada și spiritul de îmbrăcăminte sport de înaltă performanță al firmei germane. Disponibili în trei culori, negru, alb-negru și crom argintiu și alb, acești sneakerși sunt deja obiecte de colecție.

Casablanca x New Balance

După o primă colaborare în iunie, Casa condusă de Charaf Tajer dezvăluie o nouă încercare cu New Balance. Încă pe baza modelului 327, ei au optat pentru o versiune mai sobră și minimalistă, colorată cu verde și un portocaliu acid.

Off-White

Lansați odată cu colecția de toamnă-iarnă 2020-2021, noii sneakers Off-White sunt inspirați din tenisul anilor 80 și 90 și includ referințe referitoare la baschet și alergare. Sunt disponibili în cinci culori, variind de la violet la verde, inclusiv roșu, bej și „Collegiate Pale Blue”.

Vans

Pe de o parte Supreme, gigantul străzii. De cealaltă Vans, mitul californian al skate-ului. Brandul a mixat două modele emblematice semnate Vans, Half Cab Pro și Old Skool Pro, pentru o nouă interpretare.

Loewe

Sneakerșii albi sau must-have-ul oricărei garderobe. În acest sezon, Loewe promovează o pereche de sneakers imaculați cu farmec irezistibil care se potrivesc cu orice, oriunde.

Text Cristina Dudău

Foto și sursa Vogue