Snoop Dogg a lansat cartea care poate fi… fumata

Snoop Dogg a lansat cartea care poate fi… fumataProbabil sau… mai mult ca singur ca va indoiti de calitatea de scriitor a rapperului… Snoop Dogg. Si intr-adevar, poate ca nu este talentat la scris, insa este extrem de talentat in afaceri. Celebrului rapper american i-a trecut prin cap ideea sa lanseze o carte care… se fumeaza. Da, ati citit bine si nu vrem sa incurajam acest viciu, dar ideea in sine ni se pare foarte interesanta.

Artistul a aparut intr-un filmulet pe YouTube in care isi prezinta cartea fanilor sai, pentru ca acestia sa stie despre ce este vorba. Volumul este scris pe foite care pot fi rulate si fumate. In plus, ea contine versuri din melodiile lui Snoop, iar pe cotorul cartii exista un loc special unde pot fi aprinse betele de chibrit.

Pana acum am auzit tot felul de ciudatenii in randul vedetelor, insa la asa ceva nu ne asteptam. Cartea se numeste Rolling Words – A Smokable Songbook, iar noi inca ma exclamam… wow!

 

Text: Ruxandra Raica

aprilie 10th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate