Sofia Vergara, noua imagine D&G

Celebra actriţă columbiană, Sofia Vergara este noua imagine a colecţiei de genţi marca Dolce & Gabbana, “Devotion”. Asocierea companiei italiene cu vedeta a fost intens discutată în ultimele luni.

Shootingul a fost realizat pe balcoanele cu flori ale Italiei, în fundal observându-se marea. Sofia poartă rochii înflorate şi animal print ale brand-ului, în prim-plan fiind genţile colorate propuse de D&G pentru acest sezon.

Este pentru prima dată când protagonista serialului “Modern Family” se alătura unei campanii realizate cu designerii Domenico Dolce şi Stefano Gabbana. Cei doi creatori italieni au explicat că noua campanie a colecţiei Devotion “celebrează viaţa şi frumuseţea Italiei“. Aceştia continuă spunând că prin această colecţia se doreşte “întărirea relaţiilor cu lumea ştiinţifică în beneficiul sănătăţii mondiale.

https://www.instagram.com/p/B_YGmaFFY_z/

Sofia Magarita Vergara, în vârstă de 47 de ani, este fotomodel şi actriţă columbiano-americană. Ea o interpretează pe Gloria Delgado-Pritchett în serialul ABC Modern Family, rol pentru care a fost nominalizată la patru premii ale Golden Globe, patru Primetime Emmy Awards și șapte Screen Actors Guild Awards.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images