Sofia Vergara si Sharon Stone – un cuplu incendiar pe marile ecrane

Sofia Vergara si Sharon Stone – un cuplu incendiar pe marile ecraneSharon Stone, femeia care a sucit mintile barbatilor in filmul Basic Instinct, si Sofia Vergara, o frumusete devenita celebra in ultimii ani, vor face un cuplu de senzatie pe marele ecran. Cele doua vor juca rolul a doua femei bisexuale in comedia Fading Gigolo.

Sharon, in varsta de 54 de ani, Sofia Vergara, de 39 de ani, si John Turturro, care joaca rol de gigolo, se vor bucura pe platourile de filmare de un… menage a trois. Filmarile vor avea loc in New York si vor incepe in aprilie. In film apare si celebrul actor si regizor Woody Allen, care va juca rolul de “peste” al lui Turturro.

Sharon Stone este entuziasmata si crede ca se va distra jucand rolul iubitei uneia dintre cele mai frumoase actrite, Sofia Vergara. Iar publicul, mai ales cel masculin, va fi cu siguranta incantat sa vada acest cuplu irezistibil pe marile ecrane.

Text: Bianca Badescu

martie 28th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate