Sophie Turner şi Joe Jonas vor avea un copil

Vestea cea mare a fost dată ieri de către cuplu, pentru două publicaţii celebre. Deşi existau zvonuri încă din luna decembrie, abia acum au fost confirmate. Anunţul a bucurat fanii din online, aceştia lăsând multe comentarii cu felicitări.

https://www.instagram.com/p/B8J8vEyBLVy/

Cei doi actori s-au căsătorit civil, anul trecut, în Las Vegas. Pentru nuntă, cuplul a ales o locaţie istorică din Franţa, o clădire construită în secolul 18 şi renovată în secolul 19, după ce a ars în timpul Revoluţiei Franceze.

https://www.instagram.com/p/BzetyOqhAQq/?utm_source=ig_embedDespre Joe şi Sophie

Joseph Adam „Joe” Jonas, în vârstă de 30 de ani, este cântăreț și actor american. A debutat în 2006 alături de frații lui, Nick și Kevin, ca membrii ai formației pop rock Jonas Brothers cu albumul It’s About Time. A jucat în primul film în 2008, intitulat Camp Rock, de pe coloana sonoră a căruia a lansat mai multe piese alături de ceilalți membri ai distribuției, „This Is Me” în colaborare cu Demi Lovato a devenit un hit în Billboard Hot 100.

Sophie Turner, în vârstă de 23 de ani, este o actriță britanică cunoscută mai ales pentru rolul lui Sansa Stark din serialul Game of Thrones. Rolul i-a adus o nominalizare Young Artist Award. Ea a mai jucat în filme de televiziune ca The Thirteenth Tale (2013), thrillerul Another Me (2013) și Barely Lethal (2015).

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images