Sore: „Vreau sa ma exprim in toate modalitatile posibile”

Sore Mihalache este una dintre artistele a carei evolutie ne surprinde in mod placut de la an la an. Dupa ce a cunoscut succesul atat pe piata muzicala din Romania, cat si dincolo de granitele ei, cucerind inimile a milioane de fani cu piesele „Different”, „Dor sa-ti fie dor” sau „Magnet de frigider”, Sore a facut un pas important in cariera ei muzicala si a sustinut primul concert 100% live, alaturi de band-ul sau. Si, dupa cum bine stiti, ne plac exclusivitatile si i-am fost alaturi prietenei noastre Sore Mihalache la prima sa experienta pe scena alaturi de trupa sa de instrumentisti. Am povestit, am impartasit impresii, am dansat si am cantat alaturi de multimea de oameni care au venit sa-i fie alaturi. Si ne-a placut! Atat de tare, incat am surprins tot si pentru voi! Enjoy!

 Buna, Sore! Povesteste-ne cate ceva despre evenimentul din seara aceasta!

Este pentru prima data cand voi urca pe scena alaturi de band, intr-un concert de doua ore 100% live si sunt extrem de emotionata. Este un proiect pe care mi-l doresc de foarte multa vreme si abia astept sa impart bucuria cu voi.

 

Ce asteptari ai de la acest proiect?

Acest proiect marcheaza un moment important in evolutia mea ca artist si sunt foarte entuziasmata. Nu stiu ce asteptari sa am, insa imi doresc ca oamenii sa-mi fie alaturi si sa reactioneze bine la primul din multele concerte pe care le pregatesc in formula asta.

 

Ce mai ai de bifat pe „to do list” in ceea ce priveste cariera ta muzicala?

Imi doresc sa ma lansez pe piata internationala. Deja am avut niste piese difuzate in Japonia si in Anglia, dar imi doresc foarte tare sa ajung sa sustin concerte pe scenele din strainatate pentru ca vreau sa ma exprim in toate modalitatile posibile.

 

Stim despre tine ca esti o actrita talentata, ai o voce superba si, din ce am citit pe blogul tau, scrii si foarte bine. In ce postura te regasesti cel mai bine?

Consider ca toate fac parte din viata mea si ma intregesc ca persoana. Sunt pasiuni cu care m-am nascut si pe care le-am cultivat de mica, cu exceptia actoriei pe care am descoperit-o in timpul facultatii.

 

In toate piesele tale, tu canti doar despre iubire. Cum vezi tu acest sentiment? Ce te face fericita?

Din iubire se naste totul si consider ca noi, oamenii, traim pentru a iubi. Imi place sa traiesc absolut totul si ma bucura si cele mai minore lucruri. Ma fac fericita oamenii care se bucura de fiecare moment si sunt fericiti doar pentru ca traiesc.

 

Care dintre piesele tale iti este cel mai aproape de suflet?

Piesele „Dor sa-ti fie dor” si „Magnet de frigider” sunt preferatele mele. Sunt pe acelasi nivel. Imi plac pentru ca transmit foarte mult, au un mesaj sensibil, iar eu ma consider o persoana foarte sensibila.

 

Ce te atrage pe tine ca un magnet?

Energia pozitiva. De orice fel!

 

Un mesaj pentru Tonica TV…

Va doresc sa fiti diferiti, sa incercati sa iesiti din rutina si sa nu va intereseze decat de oamenii dragi sufletului vostru!

 

Text: Alexandra Lupu