Sotia lui Bruce Willis va naste o fetita

BruceWillisLFDHpremiere07La 56 de ani, Bruce Willis va fi din nou tata… tot de fata. Actorul mai are trei fete cu Demi Moore, iar actuala sa sotie, Emma Heming, este insarcinata acum cu primul lor copil.

Bruce este foarte fericit si are foarte multa grija de sotia sa de cand aceasta este gravida, spun surse din anturajul lor. Actorul declarase cu ceva timp in urma ca ii este indiferent daca va avea copii sau nu cu Emma, pentru ca tot ceea ce conteaza pentru el este sa fie cu ea. “Mi-ar placea sa mai am o mie de copii sau niciunul. Nu conteaza. Emma ma face sa ma simt grozav”, spunea Bruce.

Acesta a mai dezvaluit si cum i s-a schimbat viata de cand s-a indragostit de Emma, care a fost model pentru lenjerie. “Sunt mai fericit ca niciodata si asta s-a intamplat dupa o perioada lunga in care am fost cam singur, chiar daca incercam sa ma conving ca ma bucur de viata. Inainte sa o cunosc pe Emma, eram pesimist cand ma gandeam daca as putea gasi acea femeie speciala cu care sa vreau sa-mi petrec viata”, a mai spus Bruce.

Pana sa o intalneasca pe Emma, Bruce credea ca este aproape imposibil sa gaseasca o femeie care sa nu aiba un program incarcat si care sa vrea sa fie cu el nu pentru ca este un actor cunoscut, ci pentru ca il iubeste pur si simplu. Acum ca vor avea si o fiica, cei doi au toate motivele sa se simta impliniti.

Text: Bianca Badescu