SPArty in trei la OM SHANTI

SPArty in trei la OM SHANTI Om Shanti Spa a oferit primul spa party pentru trei prietene ale revistei TONICA!!!

Intr-o zi racoroasa de mai, trei norocoase castigatoare ale concursului TONICA, Lelia, Silvia si Andreea, s-au rasfatat la o petrecere spa, gazduita de Om Shanti. Dupa ce au fost intampinate fastuos cu ceai si biscuiti aromati, cititoarele s-au lasat invaluite de atmosfera armonioasa a spaului.
Totul a inceput printr-o definire a conceptului de spa si prietenele TONICA au aflat cum trecutul, prezentul si viitorul, reprezentate de sunetul „Om”, se imbina perfect cu iubirea pentru trup si minte, redata de cuvantul „Shanti”.
 
Exfoliere cu seminte de lavanda
Una dintre castigatoare a beneficiat de o exfoliere cu seminte de lavanda, sare de camarg si uleiuri esentiale. A urmat un masaj cu posoane incalzite, ce contin seminte de lavanda si ceara de albine, toate cu un puternic efect relaxant atat pentru trup, cat si pentru minte.

Masaj „sweedish” pentru hidratare
Scrubul cu unt de karite si particule de nuca de cocos a fost un deliciu pentru piele, oferindu-i un miros placut si conferindu-i finete. Urmat de un masaj „sweedish” pentru hidratare, a constituit cadoul perfect pentru corpul castigatoarei.

Scrub cu cristale de Himalaya
Ultimul tratament a fost constituit dintr-un scrub cu cristale de Himalaya, cea mai pura sare, si uleiuri esentiale, ce a pregatit pielea pentru un masaj mai special. La „deep tishu” s-a folosit greutatea corporala a terapeutei, iar accentul s-a pus pe miscari  din antebrat, pumn si cot, aceasta fiind cea mai profunda tehnica de relaxare.

Spa cusine
Pentru ca orice petrecere se termina cu voie buna, reprezentantii Om Shanti le-au pregatit celor trei o surpriza pe cinste, oferindu-le un exemplu de spa cuisine: prajiturele, fructe si un ceai cald.

Silvia, designer de pantofi: „Am participat la un party mai neconventional. Un party pe ritmuri de muzica ambientala, mirosuri fine, ceai aromat si rasfat total. Este incredibil cum am putut sa ma rup de realitate si sa intru intr-o stare de relaxare totala.”
Lelia, designer de pantofi: „A fost pentru prima data cand am fost la un spa  de 5 stele si pot sa zic ca m-am simtit tratata ca o printesa. Fetele au fost extraordinar de atente cu noi, iar masajul m-a deconectat complet de toate problemele cotidiene.”
Andreea, PR: „Stii cum este cand simti ca plutesti intre doua lumi? Asa m-am simtit eu la petrecerea spa. O experienta de neuitat, pentru care cuvintele sunt de prisos.”