Spectacolul culorilor la Feeric Fashion Days Alba Iulia

Cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a inceput pe 4 iulie in cetatea Alba Iulia Carolina. Zeci de bloggeri si ziaristi, impreuna cu invitati din strainatate, degineri, stilisti si buyeri de moda din marile capitale ale modei au admirat si aplaudat colectia care deschide evenimentul Feeric Fashion Days, realizata de brandul argentinian Sarah Jessy Jones.

In interiorul Muzeului Principia, designerii argentinieni Diego de Biase si Eduardo Perez au prezentat ultima colectie Sarah Jessy Jones, o colectie plina culoare si de fantezie, aplaudata indelung. „Ne place Romania, ne plac romancele. Suntem foarte incantati de orasul Alba Iulia, iar organizatorul evenimentului, Mitichi, a depus toate eforturile ca noi sa ne simtim bine si sa ne dorim sa venim aici si anul viitor. Totul este perfect. Am fost si am mancat la un restaurant traditional preparate romanesti si ne-au placut foarte mult, iar vinurile sunt extraordinare”, ne-a marturisit la fata locului Eduardo Perez Gonzalez Ocantos, pictorul si initiatorul businessului.

„Succesul il atingi cand gasesti echilibrul intre familie, pasiunile pe care le ai in viata si munca de zi cu zi. Pentru mine, moda inseamna arta, noi suntem artisti, mai presus de toate. Ne dorim foarte tare sa facem lucruri pe care oamenii sa le aprecieze si am reusit asta prin foarte, foarte multa munca. Sfatuim designerii la inceput de drum sa creada in ei, in puterile lor, in creatiile lor si sa munceasca zi de zi, fara oprire, pana cand ajung unde isi doresc”, declara co-fondatorul brandului Sarah Jessy Jones, Diego de Biase.

 

Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundatia Mitichi in colaborare cu Primaria Municipiului Alba Iulia.

www.feeric.ro; www.Facebook.com/feericfashion

Text: Catalina Buzdun