Spice Girls, pentru ultima data impreuna?

aloooooGeri Halliwell crede ca Victoria Beckham a pierdut „spiritul” Spice Girls. Trupa este asteptata sa concerteze in formula completa la ceremonia de incheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra de anul acesta, insa o persoana apropiata de Geri a declarat faptul ca aceasta din urma crede ca, dupa incheierea evenimentului, nu va mai exista nicio legatura intre cele doua.

Se pare ca, tot din cauza sotiei lui Beckham, trupa Spice Girls a fost nevoita sa refuze mai multe evenimente la care a fost ofertata pentru a incanta publicul.

Marul discordiei pare a fi Mel B. „Niciuna dintre noi nu poate intelege de ce Victoria nu vrea sa profite de aceste oportunitati. Acum este momentul pentru a fi din nou impreuna, ca formatie, iar ea si Mel B nu pot sta in aceeasi camera impreuna”, le-a spus Geri unor prieteni.

Purtatorul de cuvant al Victoriei a declarat insa ca familia si activitatea profesionala au fost cauza pentru care vedeta a fost nevoita sa refuze propunerile precedente si considera ca Jocurile Olimpice de anul acesta reprezinta un bun prilej pentru a se reuni.

 

Text: Ruxandra Raica