Sporturi practicabile in doi

-0a0a0a0a0ashutterstock_9780655Pentru ca tot suntem in luna iubirii, miscarea fizica alaturi de partenerul tau este un lucru nemaipomenit atat pentru sanatate, cat si pentru sudarea relatiei. Pentru ca orarul fiecaruia dintre voi este unul cu siguranta incarcat, nimic nu este mai potrivit decat sa petreceti putin timp impreuna si sa faceti sport.

Dansul. Pe langa faptul ca puteti invata impreuna noi coregrafii pe care le puteti pune in practica la petrecerile unde sunteti invitati, prin intermediul dansului puteti arde foarte multe calorii. Cateva miscari de salsa nu va vor dauna absolut deloc.

 

Joggingul. Dimineata, inainte de a pleca la serviciu, ia-ti partenerul si iesiti 15-20 de minute sa faceti jogging. In timp ce alergati, puteti discuta despre planurile pe care le aveti in ziua respectiva si nu numai.

 

Inotul. In loc sa mergi singura la inot, ia-ti si partenerul cu tine. Va veti relaxa impreuna, iar la sfarsit puteti sta in jacuzzi si puteti pune lumea la cale.

 

Fitnessul. Mersul in doi la sala poate fi o experienta extrem de placuta. Puteti alerga unul langa celalalt pe aparatele speciale si va puteti ajuta unul pe altul. In plus, va puteti motiva  unul pe celalalt. Pana la urma, aceasta este si ideea de cuplu.

 

Text: Ruxandra Raica