Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun ce produse sa folosesti

Am aflat pentru cititoarele noastre tonice ce pot face ele pentru a arata bine in functie de semnul lor zodiacal.
Semnele de Aer
Gemeni, Balanta, Varsator
Punctul forte sint ochii. Privirea lor hipnotizanta si patrunzatoare captiveaza.
Ochii lor stralucesc in culori futuriste: argintiu, liliac, indigo si albastru roial. Pentru machiaj este recomandat sa foloseasca un fond de ten bej mat, fard roz deschis, pentru luminozitate si umbre pale de violet si purpuriu pentru ochi. Zodiile de aer sclipesc cu rimel albastru sau fard de ochi argintiu. Buzele pot fi conturate cu creion roz, iar un rujul cu irizatii de roz si damasc are efect naucitor.
Semnele de aer au un aspect exterior deosebit, cu miini elegante si o silueta mladioa. Parfumul potrivit personalitatii lor este cel cu arome vesele – Happy de la Clinique, Fleur D’Eau (Rochas), SO (Oscar de la Renta), Le Monde est Beau (Kenzo).
Sfat: Pentru a-ti pastra frumusetea de portelan a tenului, foloseste o masca cu albus de ou.
Semnele de Pamint
Taur, Fecioara, Capricorn
Reprezentantii semnelor de pamint au in general problemele cu tenul. Cea mai reprezentativa trasatura a lor este forma generoasa si pasionala a gurii.
Culoarea potrivita stilului lor este verdele de pamint (muschi de padure si ocru), iar pentru machiaj este indicat sa aplice nuante de maro: tonuri de cafea pentru accentuarea ochilor si ciocolata pentru buze.
Cel mai bine ii prind contururile in nuante de cupru si bronz si parfumurile: Le Must de la Cartier, Dune, Youth Dew (Estee Lauder), Chanel No 5, Paris (YSL).
Sfat: Pentru tenul tau gras si lucios, sint recomandate mastile cu argila, urmate de o crema puternic hidratanta.
Semenle de Apa
Rac, Scorpion, Pesti
Semnele de apa sint inzestrate cu o piele translucida, lucioasa, fascinanta. Corpul lor, cu toate „curbele” la locul potrivit, inspira senzualitate.
Culorile care li se potrivesc sint cele marine: acvamarin, bleu, albastru marin. Isi pot accentua frumusetea tenului cu un fond de ten pal, luminos, iar ochii adinci si fumurii cu un creion gri. Un ruj roz le va pastra buzele moi si feminine.
Parfumul lor preferat ar putea fi: Allure de la Chanel, Eternity, Champs Elysees (Guerlain), Tocade (Rochas), Safari (Ralf Lauren).
Sfat: Secretul frumusetii tale este sa bei cel putin 8 – 10 pahare de apa zilnic.

Semnele de Foc
Berbec, Leu, Sagetator
Principalul lor atuu este parul magnific, bogat si sanatos, de care sint extrem de preocupate. Corpul lor este musculos si subtire, cu o eleganta de felina, desi au tendinte de ingrasare. Culorile reprezentative sint rosu, orange si tonurile de galben.
Machiajul are un efect arzator daca folosesc pulbere aurie pentru pleoape si pometi, iar ochii sint conturati cu un creion gri fumuriu sau negru. Pentru a tempera putin look-ul, pot fi aplicate tonuri pale de orhidee si piersica.
Produsul specific de infrumusetare este rujul rosu ca focul, iar parfumul preferat poate fi: Opium (YSL), Shalimar (Guerlain), Poison (Christian Dior), Coco de Chanel.
Sfat: Secretul frumusetii tale in bai cu lapte si petale de trandafiri. Un tratament saptaminal pentru par il va mentine intr-adevar in gloria sa regeasca.
Am aflat pentru cititoarele noastre tonice ce pot face ele pentru a arata bine in functie de semnul lor zodiacal.Semnele de Aer
Gemeni, Balanta, VarsatorPunctul forte sint ochii. Privirea lor hipnotizanta si patrunzatoare captiveaza. Ochii lor stralucesc in culori futuriste: argintiu, liliac, indigo si albastru roial. Pentru machiaj este recomandat sa foloseasca un fond de ten bej mat, fard roz deschis, pentru luminozitate si umbre pale de violet si purpuriu pentru ochi. Zodiile de aer sclipesc cu rimel albastru sau fard de ochi argintiu. Buzele pot fi conturate cu creion roz, iar un rujul cu irizatii de roz si damasc are efect naucitor. Semnele de aer au un aspect exterior deosebit, cu miini elegante si o silueta mladioa. Parfumul potrivit personalitatii lor este cel cu arome vesele – Happy de la Clinique, Fleur D’Eau (Rochas), SO (Oscar de la Renta), Le Monde est Beau (Kenzo).
Sfat: Pentru a-ti pastra frumusetea de portelan a tenului, foloseste o masca cu albus de ou.
Semnele de Pamint
Taur, Fecioara, CapricornReprezentantii semnelor de pamint au in general problemele cu tenul. Cea mai reprezentativa trasatura a lor este forma generoasa si pasionala a gurii. Culoarea potrivita stilului lor este verdele de pamint (muschi de padure si ocru), iar pentru machiaj este indicat sa aplice nuante de maro: tonuri de cafea pentru accentuarea ochilor si ciocolata pentru buze. Cel mai bine ii prind contururile in nuante de cupru si bronz si parfumurile: Le Must de la Cartier, Dune, Youth Dew (Estee Lauder), Chanel No 5, Paris (YSL).
Sfat: Pentru tenul tau gras si lucios, sint recomandate mastile cu argila, urmate de o crema puternic hidratanta. 
Semenle de Apa
Rac, Scorpion, PestiSemnele de apa sint inzestrate cu o piele translucida, lucioasa, fascinanta. Corpul lor, cu toate „curbele” la locul potrivit, inspira senzualitate. Culorile care li se potrivesc sint cele marine: acvamarin, bleu, albastru marin. Isi pot accentua frumusetea tenului cu un fond de ten pal, luminos, iar ochii adinci si fumurii cu un creion gri. Un ruj roz le va pastra buzele moi si feminine. Parfumul lor preferat ar putea fi: Allure de la Chanel, Eternity, Champs Elysees (Guerlain), Tocade (Rochas), Safari (Ralf Lauren). 
Sfat: Secretul frumusetii tale este sa bei cel putin 8 – 10 pahare de apa zilnic. 
Semnele de Foc
Berbec, Leu, SagetatorPrincipalul lor atuu este parul magnific, bogat si sanatos, de care sint extrem de preocupate. Corpul lor este musculos si subtire, cu o eleganta de felina, desi au tendinte de ingrasare. Culorile reprezentative sint rosu, orange si tonurile de galben.Machiajul are un efect arzator daca folosesc pulbere aurie pentru pleoape si pometi, iar ochii sint conturati cu un creion gri fumuriu sau negru. Pentru a tempera putin look-ul, pot fi aplicate tonuri pale de orhidee si piersica. Produsul specific de infrumusetare este rujul rosu ca focul, iar parfumul preferat poate fi: Opium (YSL), Shalimar (Guerlain), Poison (Christian Dior), Coco de Chanel.
Sfat: Secretul frumusetii tale in bai cu lapte si petale de trandafiri. Un tratament saptaminal pentru par il va mentine intr-adevar in gloria sa regeasca. 
Text: Adina RADU