Start casting pentru „Survivor România”

„Survivor România”, reality-ul care forțează toate limitele își caută concurenții pentru cel de-al doilea sezon.
Rezistența fizică și psihică, abilitățile sportive, puterea de adaptare sunt calitîți ce pot face din orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani, un potențial candidat la titlul de „Survivor Romania”.
 
Un adevărat experiment social, acest reality, format international, produs de Acun Medya, pune la încercare concurenții, vedete și personalități încă necunoscute publicului larg, inteligența, inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de confortul familiei și de tehnologie.
 
Concurenții își construiesc singuri adăpost, își procură și câștigă hrana prin abilitățile fizice și inventivitate, și sunt nevoiți să aplice o strategie pe termen lung pentru a-și construi alianțe și a rezista cât mai mult în concurs.
 
Primul sezon al reality-ul difuzat de Kanal D a fost filmat în Republica Dominicană. 
Toți acei curajosi care își doresc să demonstreze că au calități de învingător se pot înscrie în cursa pentru competiția televizată „Survivor Romania” accesând site-ul survivorromania.ro și răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere. Castingul se va desfășura în condiții ce vor îndeplini toate condițiile de siguranță, în contextul reglementărilor sanitare impuse de pandemie.