Starul din serialul House M.D se retrage din lumina reflectoarelor

Starul din serialul House M.D se retrage din lumina reflectoarelorActorul Hugh Laurie spune ca este gata sa se retraga din lumina reflectoarelor si  sa renunte la rolul care l-a facut cunoscut in intreaga lume. Imediat dupa incheierea contractului cu celebrul serial House M.D, Hugh isi doreste sa treaca in spatele camerelor de filmat, in calitate fie de producator, fie de scenarist sau regizor. Ce-i drept, starul a castigat o multime de laude datorita rolului ironicului si morocanosului doctor Gregory House, intrand in topul celor mai bine platiti actori.

Hugh a explicat ca acesta a fost unul dintre cele mai apreciate roluri ale sale, declarandu-se extrem de norocos pentru sansa pe care a avut-o: „Cred ca am fost prea rasfatat aici, in America. Nu cred ca voi mai avea un rol atat de apreciat ca acesta. Cred ca voi fi la fel de interesat de productie, regie, scriere de scenarii sau alte aspecte. Intreg domeniul mi se pare fascinant. Am fost extrem de norocos sa am sansa pe care am avut-o (cu Dr. House), insa nu voi cauta o a doua sclipire”.

House M.D este un serial american ce se invarte in jurul doctorului Gregory House (Dr. House), un geniu in materie de medicina, care conduce o echipa de diagnosticieni, iar fiecare episod prezinta cate un caz neobisnuit.

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 30th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate