Stela Popescu si Alexandru Arsinel au castigat la “Vrei sa fii milionar?” 12.500 de lei pentru doua familii nevoiase

Stela Popescu si Alexandru Arsinel au castigat la “Vrei sa fii milionar?” 12.500 de lei pentru doua familii nevoiaseStela Popescu si Alexandru Arsinel au participat joi, 12 aprilie, la “Vrei sa fii milionar?” pentru a putea ajuta, cu banii castigati, doua familii nevoiase.  Stela Popescu a reusit sa obtina 7.500 de lei raspunzand la intrebarile adresate de Virgil Iantu, in vreme ce Alexandru Arsinel  a strans pentru cauza nobila 5.000 de lei.

Pusi pe glume, ca de obicei, cei doi actori au transformat concursul propriu-zis intr-un adevarat spectacol. Telespectatorii au putut afla franturi din adolescenta lui Alexandru Arsinel, de pe vremea cand isi petrecea timp important in cinematograful Maxim Gorki din Iasi. Intrebarea “Ce unelte erau pe drapelul URSS?“ l-a  facut pe actor sa rememoreze intamplari care i-au marcat tineretea.  Nu ratati “Vrei sa fii milionar?”, cu Virgil Iantu, in fiecare miercuri si joi, de la ora 20.00!

Text: Ruxandra Raica

aprilie 13th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate