Stella McCartney si Angelia Jolie, colectie de haine pentru copii

Stella McCartney si Angelina Jolie, colectie de haine pentru copiiAngelina Jolie a facut echipa cu designerul Stella McCartney pentru a realiza o colectie de hainute pentru copii inspirata de personajul Maleficent din filmul semnat Disney. Jolie interpreteaza personajul negativ, in timp ce Elle Fanning o interpreteaza pe Printesa Aurora.

Colectia include outfituri pentru fete si baieti intre 4 si 14 ani si cuprinde tricouri, tenisi, rochii dar si sandale. Colectia va aparea la sfarsitul lunii aprilie, inainte de lansarea filmului pe data de 30 mai. Un procent de 10% din vanzari va fi donat copiilor orfani.

Preturile pieselor vestimentare se incadreaza intre 50 si 125 de euro. „Am fost dintotdeauna fan Disney, inca de cand eram mica, la fel ca si mama mea, asa ca am crescut uitandu-ma la toate filmele care plac tuturor copiilor. Cand a aparut aceasta oportunitate si am primit invitatia Angelinei pentru a vizita platourile de filmare, am fost mai mult decat incantata”, a spus Stella McCartney. Inca o colaborare reusita!

 

Text: Ruxandra Raica