Stephen Moyer a semnat pentru “Devil’s Knot”

Stephen Moyer a semnat pentru “Devil's Knot”Conform celor de la Heat Vision, actorul din serialul “True Blood”, Stephen Moyer, a semnat contractul pentru a face parte din productia celei mai noi drame, si anume Devil’s Knot. Se pare ca Stephen va interpreta rolul procurorului John Fogelman in viitorul film “West Memphis Three”, conform Deadline.

Regizat de Atom Egoyan, filmul va prezenta povestea convingerilor gresite si pedepsei cu inchisoarea a adolescentilor Jason Baldwin, Damien Echols si Jessie Misskelley pentru uciderea a trei tineri in 1993.

Filmul este bazat pe cartea “Devil’s Knot: The True Story of the West Memphis Three”, iar din distributia lui vor mai face parte Colin Firth si Reese Witherspoon.

“Devil’s Knot” este asteptat sa se lanseze in cinematografe abia anul viitor. Oricum ar fi, eu personal abia astept sa il vad pe Stephen intr-o drama interpretand un rol fara… dintii de vampir. J

 

Text: Andreea Popescu

iulie 3rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate