Stereosonic lanseaza single-ul “TRAIESTE CU TALENT”

jkInceputul verii vine cu un nou release semnat Stereosonic. “Traieste cu Talent” este cel de-a cincilea single al baietilor, dupa “Please Stop Me”, “We Rollin”, “Joanna” si cover-ul “Pump Up The Jam”, piesa fiind produsa de duo-ul consacrat, Almud si Konstantin, impreuna cu Alexandru Ionita aka Brutus si Cristi Anca aka Americanu’.

“Pana sa iasa “Traieste cu Talent”, am intrat de mai multe ori in studio, unde am incercat mai multe variante de piese, fara sa fim atrasi de o directie in mod special. Apoi, ne-a facut o vizita la studio Brutus, un vechi prieten de-al nostru, si a scos linia de pian care se aude pe piesa. Ultimul ingredient a fost adus de cunoscutul chitarist Cristi Anca aka Americanu’, care, de data asta nu si-a pus amprenta cu chiatara, ci cu vocea”,  declara Almud.

Pe langa productia in sine, versurile vor sa sublinieze faptul ca nu trebuie sa mai luam ca un reper lucrurile negative care ni se intampla in viata de zi cu zi si ca indiferent in ce “liga” joci, uneori trebuie sa treci peste suparari si sa te bucuri de viata.

“Pentru ca in orice liga joci, trebuie sa joci cu talent :)”, a mai adaugat Almud.

Play! 

 

Text: Andreea Popescu

Sursa: CatMusic