Stilul Gangnam, in varianta Just Dance 4 by Ubisoft

gangnam_style_official_cover1Vesti bune pentru iubitorii de jocuri video. Se pare ca Ubisoft va lansa o versiune a dansului Gangnam Style pe Just Dance 4. Dansul Gangnam Style va fi disponibil pe unul dintre cele mai populare jocuri pe calculator din lume.

Videoclipul piesei “Gangnam Style” a cantaretului sud-coreean Psy a intrat in Cartea Recordurilor cu cel mai mare numar de vizualizari in numai trei zile de la lansare. Vorbind despre implicarea lui in viitorul joc, rapperul coreean Psy a spus: “Gangnam Style si Just Dance 4… nu pot decat sa astept sa se intample.”

Purtatorul de cuvant al companiei Ubisoft, Geoffroy Sardin, a adaugat: “Suntem pe punctul de a le face iubitorilor de muzica si de dans o mare surpriza. Pentru  faptul ca cererile au fost mari in ceea ce priveste stilul Gangnam, am decis ca acesta sa faca parte din jocul Just Dance 4.”

Lansat la inceputul acestei luni, Just Dance 4 a avut aceleasi incasari pe Nintendo si pe Wii timp de doua saptamani consecutive. Cea mai recenta versiune contine miscari de fitness imbunatatite si moduri de lupta si se mandreste cu o coloana sonora cu mai mult de 40 de melodii. Pentru a va face o idee despre cum vor arata miscarile din joc, va lasam sa vizualizati clipul melodiei. Have fun!

 

Text: Andreea Popescu