Stiluri vestimentare pe care trebuie să le adopți în această toamnă

Moda se schimbă de-a lungul anilor, iar stilurile vestimentare evoluează odată cu ea. Cu toate acestea, există tendințe generale care sunt populare și în această toamnă. Iată câteva stiluri vestimentare pe care trebuie să le adopți în această toamnă:Haine supradimensionate

Îmbrăcămintea supradimensionată, cum ar fi puloverele și jachetele largi, a fost o tendință foarte populară de-a lungul anilor. Aceasta oferă o senzație de confort și relaxare și în acest sezon.

Culori pământi

Nuanțele de maro, ocru, verde oliv și burgundi au fost preferate pentru a crea un aspect potrivit pentru sezonul de toamnă.

Stilul retro

Elementele vestimentare inspirate din decenii precum anii ’70, ’80 și ’90 au revenit în trend. Geci din piele, pantaloni evazați și imprimeuri retro sunt în vogă.

Straturi multiple

Stratificarea hainelor este la modă. Puteți combina mai multe piese pentru a crea un aspect interesant, cum ar fi suprapunerea unui pulover pe o cămașă sau purtarea unei eșarfe peste un sacou.

Farmacistii Catena recomanda ImunoSuport Ultra de la Naturalis care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, datorita combinatiei de vitamina D (50 mcg/2000 UI), vitamina C (500 mg) si zinc (10 mg), care actioneaza sinergic.Pentru a garanta eliberarea si absorbtia treptata a ingredientelor active continute, ImunoSuport Ultra utilizeaza o tehnologie speciala de eliberare prelungita, astfel incat organismul poate utiliza mai bine aportul de nutrienti.

Imprimeuri deosebite

De la carouri la dungi și imprimeuri florale, există o varietate de modele și texturi disponibile pentru a vă adăuga o notă tomnatică ținutelor.

Sacouri casual

Sacourile elegante, bluzele cu mâneci clopot și pantalonii cu talie înaltă sunt preferate pentru ținute de birou relaxate.

Piese din tricot

Puloverele, cardiganele și șosetele din tricot sunt piese populare pentru a crea confort în acest sezon.

Pantaloni cargo

Pantalonii cargo au revenit în tendințe, oferind o opțiune practică pentru sezonul toamnă.

Accesorii statement

Pălăriile cu boruri largi, eșarfele groase și ochelarii de soare retro sunt accesorii cheie pentru a completa ținutele.

Pantofi confortabili

Pantofii cu talpă groasă, bocancii și tenișii sunt un must-have pentru a combina confortul cu stilul.

Acestea sunt doar câteva din tendințele vestimentare populare în sezonul toamnă. Cu toate acestea, fiecare persoană are propriul stil și preferințe, deci nu uitați să vă adaptați ținutele în funcție de gusturile și nevoile personale.

Foto: shutterstock