Straluceste de sarbatori cu accesoriile Oxette!

downloadRosul este expresia Sarbatorilor de iarna, a sperantei, a pasiunii si a senzualitatii, iar accesoriile in aceasta minunata nuanta ne ajuta sa ramanem in concordanta cu traditiile. Pentru a ne face sarbatorile mai fericite, Oxette vine cu sugestii de bijuterii pretioase si delicate cu insertii de rosu, ce ne ajuta sa ramanem in trend si sa ne exprimam si mai mult sex-appeal-ul.

Datorita accesoriilor Oxette in nuantele vibrante ale dragostei, nu mai ai nevoie de covorul rosu pentru a straluci precum un star! Acum, in prag de sarbatoare, Oxette iti propune sa lasi accesoriile rosii sa exprime pasiunea si spiritul romantic care te caracterizeaza atat de bine. Pentru aceasta perioada, Oxette revine in atentia noastra cu noi accesorii ce imbina atingerea pretioasa a aurului rose si argintului 925 cu stralucirea si luxul magnetizant al pietrelor de agata, onix, rubin si zirconiu, ce se regasesc in colierele si bratarile Oxette.

Fie ca optezi pentru o rochie office-casual sau un costum intr-o croiala speciala, ceasurile Oxette din otel placat cu aur rose, cadran in degradeuri de rosu si curea de piele iti vor completa look-ul cu o explozie de culoare, multa prospetime si siguranta specifica unei femei stralucitoare.

Bijuteriile Oxette sunt disponibile in magazinele din Bucuresti: Afi Palace Cotroceni, Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City; in Constanta: City Park Mall, Maritimo Shopping City; si Cluj: Polus Center. De asemenea, pot fi achizitionate si online pe www.boutiquedefrumos.ro.

 

Text: Andreea Popescu