Super concert la competiția Super Bowl 2021

The Weeknd a făcut un mega show la Super Bowl 2021, cu zeci de dansatori si multe artificii. Artistul canadian a interpretat opt dintre cele mai în vogă piese ale sale.

Cântărețul a atras în fața televizoarelor milioane de telespectatori, în pauza de la Super Bowl de aseară. Alături de The Weeknd au mai urcat pe scenă și dansatori bandajați, pentru promovarea celui mai nou album al său, “After hours”, lansat în 2020. Totuși, pentru că spectacolul este urmărit și de copii, artistul a renunțat la aparițiile cu fața însângerată, din spectrul Tarantino.

Melodiile interpretate de artist au fost:

  1. Starboy
  2. The Hills
  3. Can’t Feel My Face
  4. I Feel It Coming
  5. Save Your Tears
  6. Earned It
  7. House of Balloons/Glass Table Girls
  8. Blinding Lights


Deschide videoclipul

Spectacolul de azi-noapte, de pe stadionul Raymond James, a avut loc cu public numeros, pandemia trecând astfel pe loc secund. Pe lângă The Weeknd, pentru a interpreta imnul SUA, pe scenă au mai urcat vedeta muzicii country Eric Church şi cântăreaţa Jazmine Sullivan.

La ediția de anul trecut a Super Bowl, show-ul din pauza meciului a fpst susținut de Jennifer Lopez și Shakira. Vezi aici!

Una peste alta, la competiția de azi-noapte, echipa Tampa Bay Buccaneers a câştigat pentru a doua oară în istoria sa trofeul Super Bowl, detronând-o pe Kansas City Chief, formaţie pe care a învins-o cu 31-9 în finala Ligii profesioniste de fotbal american (NFL). Astfel, celebrul jucător Tom Brady, în vârstă de 43 ani, şi-a trecut în palmares al şaptelea titlu de campion al NFL, devenind cel mai mare jucător din istoria acestei competiţii.

Text: Bettina Cristea

februarie 26th, 2021 by Cristea Bettina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate