Supermodelul Elle Macpherson – din nou singura

original_big_elle_macpherson_7_600xfreeElle Macpherson s-a despartit de iubitul sau, miliardarul american Jeff Soffer, dupa o relatie ce a durat 2 ani de zile. Se pare ca Elle inca mai tanjeste dupa Arpad Busson, tatal celor doi copii ai sai. Dorinta lui Elle de a se impaca cu acesta nu pare insa realizabila, pentru ca Arpad va deveni in curand tata din nou – actrita Uma Thurman asteapta un copil cu el.

Sursele spun ca Elle nu a reusit sa il uite pe Arpad, iar acum se chinuie sa treaca atat peste relatia cu el, cat si peste cea cu Jeff. Dupa ce Macpherson a inceput relatia cu Soffer in 2009, aceasta a acceptat sa prezinte show-ul american Fashion Star, pentru a-l vedea mai des pe Soffer. Relatia lor insa a fost destul de agitata, cu multe suisuri si coborasuri.

Elle obisnuia sa-l viziteze pe Jeff in Miami, dar cei doi nu au petrecut nici macar Craciunul impreuna si, in plus, Elle si-a anulat si participarea la un festival de arta la care trebuia sa se duca in decembrie impreuna cu Soffer. Relatia lor dadea semne ca se va termina inca din decembrie, dar acum despartirea a devenit oficiala.

Text: Bianca Badescu