Supermodelul Miranda Kerr – complexata de frumusetea colegelor de podium

0a0a0a0amiranda-kerr_COM-gqmenoftheyear2008sep2-0015Miranda Kerr, model celebru si sotia lui Orlando Bloom, se indoia la inceputurile carierei de frumusetea sa. Desi a fost primul model australian care a obtinut un contract cu Victoria’s Secret, Miranda nu se simtea prea increzatoare cand isi vedea colegele de podium.

“Imi aduc aminte de prima data cand am cunoscut-o pe Adriana Lima, era asa de frumoasa”, a dezvaluit Kerr. “M-am gandit: «De ce m-ar vrea pe mine? Adica, uita-te la ea. Este incredibila.» Apoi am cunoscut-o pe Heidi (Klum), pe Gisele si ma intrebam: «Ce caut eu aici?»”.

Acum insa, dupa ce si-a castigat celebritatea si s-a casatorit cu un actor faimos, Miranda a scapat de complexe: “Acum ma vad egala cu toata lumea. Nu pot sa ma simt rau pentru ca sunt cine sunt… Un trandafir nu poate fi o floarea-soarelui asa cum o floarea-soarelui nu poate fi un trandafir. Toate florile sunt frumoase in felul lor si asa sunt si femeile. Vreau sa le incurajez pe femei sa-si imbratiseze unicitatea”, este mesajul transmis de Miranda Kerr tuturor doamnelor si domnisoarelor.

Text: Bianca Badescu