Sylvia: „Era «cratitei» a luat sfarsit!”

Sylvia: „Era «cratitei» a luat sfarsit!”Inca de la castigarea dreptului de vot, femeile s-au aflat intr-o continua expansiune profesionala. Astazi nu mai este de mirare cand capul familiei care “aduce banul” in casa este femeia. Cocosul se pare ca a tacut de ceva vreme, iar gaina canta de zor in multe case. Cum a reusit femeia sa puna piciorul in prag? TONICA a stat de vorba cu Sylvia, cea ale carei melodii au cucerit intreaga tara si nu numai, despre drumul si dorintele unei femei in viata.

“Femeile isi doresc dragoste, cariera si, implicit, o situatie financiara buna. Si, din fericire, din ce in ce mai multe femei reusesc!”. Aceasta nu este numai parerea Sylviei, ci este un fapt concret ce poate fi verificat in orice firma sau casa. Si ca tot am adus vorba de “acasa”, barbatul are din ce in ce mai putine cuvinte de spus, desi nu isi da seama. Prin natura lui, barbatul este un vanator: simte nevoia sa cucereasca si sa fie in centrul atentiei. Prin casatorie are impresia ca devine ingradit, limitat. “Ei vor sa fie liberi. Asa ca trebuie sa le dam impresia ca vor fi liberi si dupa casatorie, cu conditia sa fie o libertate controlata!”, considera fosta membra ASIA.
 
Femeia conduce!
O femeie poate face un barbat sa se indragosteasca foarte rapid, dar cu multa truda. Un anumit look, un par frumos, haine provocatoare, ore intregi petrecute in saloane, un intreg ritual al infrumusetarii pentru a fura privirile oricui. Invers este mult mai usor. Barbatul nu trebuie neaparat sa fie frumos ca sa te indragostesti de el. “Te poti indragosti de felul lui de a fi, te poate cuceri prin faptul ca, in preajma lui, esti cea mai frumoasa, cea mai interesanta femeie din lume!”, considera Sylvia. Vorbind din punctul ei de vedere, “un ideal masculin este tandru, dar si puternic in acelasi timp si neaparat cu un simt al umorului bine dezvoltat.” Din acestea rezulta ca femeia este superioara barbatului, prin simplul fapt ca este mult mai putin superficiala.  «Era numita “Cratita” s-a terminat, femeia poate conduce, femeia poate castiga uneori mai multi bani, femeia poate fi de multe ori mai desteapta si mai puternica.»

Lauda, dovada de slabiciune?
Inca un pas in fata pentru femei este faptul ca discuta despre barbati din nevoia de a se lauda cu partenerii lor, sa le scoata in evidenta punctele forte. Doar cand sunt foarte suparate il barfesc. Bila neagra pentru barbati este ca nu vorbesc despre femei decat daca e de rau, pentru ca a-ti lauda prea des iubita este o dovada de slabiciune. Mai ales cand iubita sau sotia aduce mai multi bani in casa. Dar nu inteleg ca oricat de mare ar fi dragostea, in momentul in care traiesti de pe o zi pe alta cu spaima ca nu ai cu ce sa platesti facturile lunare, incep certurile, discutiile si dupa un timp se strica si armonia relatiei. Deci, nu e mai bine ca ea aduce mai multi bani in casa?

Scenariul unei seri perfecte
O seara perfecta pentru o femeie: lumanari, sampanie, desuuri sexy, vorbe dulci, eventual toate sa se petreaca intr-o destinatie exotica.
O seara perfecta pentru un barbat: bere cu baietii, castiga echipa de fotbal preferata, sex salbatic fara un preludiu prea lung.

Text: Mihnea Ratte