Talis l`aterlier Creatif lanseaza colectia “Sensual lights”

Rochie Rosie1Talis l`aterlier Creatif, atelier de creatie in serie limitata, lanseaza colectia Sensual Lights, propunand pentru sezonul cald rochii din materiale pretioase, precum matase si dantela din India, care scot la iveala feminitatea si senzualitatea. Aceasta colectie se adreseaza femeilor puternice care doresc sa iasa din anonimat atat prin intermediul materialelor utilizate, cat si a designului care, prin linii clasice dar si moderne, readuce in actualitate feminitatea rochilor.

Rochiile propun ca tendinte pentru aceasta vara materiale ca matase, voal din matase naturala, dantela, dantela cu aplicatii pretioase, tafta. Toate creatiile acestei colectii emana feminitate si senzualitate, inclusiv prin paleta de culori care include nude, verde smarald, rosu si negru.

Colectia a fost prezentata in avanpremiera la targul international “Pasarela Gaudi Novias”, care a avut loc in Barcelona in perioada 3-5 mai. La targul dedicat rochiilor de seara si rochiilor de mireasa au participat reprezentanti ai celor mai importante magazine din lume pentru a comanda creatii vestimentare, atentia pentru calitate si detaliu fiind extrem de ridicata.

Brandul, aflat in plina dezvoltare, pregateste deja noi proiecte care includ atat lansarea de noi colectii cat si participarea la targuri si expozitii nationale si internationale, pentru a promova creatiile care individualizeaza, care reusesc sa scoata in evidenta mult mai bine personalitatea celei care le poarta fata de hainele de serie. 

Rochiile pot fi gasite online, pe www.talis.ro si pagina de Facebook Talis l’atelier creatif.

Text: Andreea Popescu