Taurii au gust pentru lucruri frumoase si mancaruri alese

Taurii au gust pentru lucruri frumoase si mancaruri aleseTaurul este un semn de pamant, fix, aflat in mijloc de anotimp, stabil si perseverent in a-si urmari scopurile, rabdator, dar si incapatanat. In virtutea aceleiasi legi a polaritatii, pomenita in articolul anterior, fiecare trasatura contine si un un revers, de aceea este clar ca nu exista zodii bune si rele. Mai mult, liberul arbitru ne arata ca totul este perfectibil si ca ceea ce ne defineste se poate modela sub vointa noastra.

Taurul este guvernat de catre Venus, careia in mitologia greca ii corespunde zeita Afrodita. Ea le sadeste nativilor gustul pentru lucruri scumpe, frumoase, opulenta, o lacomie pe care si-o manifesta uneori si la masa, dar cel mai adesea e axata pe ideea de a poseda, a avea multi bani, bunuri. Uneori taurii isi compenseaza anumite carente afective prin acumulari care ii fac sa se simta in siguranta. In corpul uman taurul guverneaza gatul, coardele vocale si adesea cei nascuti sub acest semn au voci placute (Barbara Streissand), dar si probleme ale acestei zone anatomice si sensibilitate la raceli. De asemenea, e bine sa acorde atentie tiroidei.

Verdeturile, benefice pentru Tauri
Plante bune pentru cei nascuti in taur sunt coada-soricelului, salvia, macrisul. Taurii trebuie sa evite excesul de dulciuri de care sunt foarte atrasi si sa manance peste si alimente care contin iod. Spanacul, sparanghelul si dovleacul sunt foarte indicate, iar dintre fructe, perele si strugurii. Venus mai raspunde de organele de reproducere feminine si circulatia venoasa, de aceea urzicile si sanzaienele sunt recomandate. Taurii prefera doar alergarea dupa cumparaturi, fiind greu de urnit la sport. Pentru a slabi sau a se mentine, e bine sa nu manance mancaruri grele si multa carne, asa cum adesea le place, sa aiba un antrenor care sa-i mobilizeze si sa prefere miscarea in aer liber, gradinarit, plimbari impreuna cu animale de companie.

Nicoleta Voica, un Taur care iubeste dulciurile
Nicoleta Voica este definita clar de catre zoda taur. Ii plac lucrurile frumoase, cheltuieste “fara masura”, dupa propria-i declaratie, pe cumparaturi, ii plac dulciurile si parfumurile. A calatorit mult si stie sa aprecieze gustul bun al vietii in general, al muzicii si, desigur, ca orice taur, al mancarii. Cand este in tara, isi  incanta musafirii nu numai cu o casa foarte frumoasa, moderna si primitoare, ci si cu bunatati pe care stie sa le prepare si carora le adauga tot felul de mirodenii de cumparate din calatorii, rezultand o mancare foarte …

Text: Carmen Stimeriu
Astrolog