Taurul in relatia cu celelalte zodii

taurul-si-celelalte-zodiiDe ce iubim Taurii? Sunt parteneri de incredere, intuitivi si stabili, de o perseverenta fara egal, acestia termina intotdeauna ce au inceput. Si de obicei termina cu bine.

Taur cu Berbec: Poate fi frustrant. Au energii si ritmuri diferite, astfel incat tot timpul va aparea un delay.

Taur cu Taur: Daca e de durata, se va vedea inca de la inceput. Iar daca este serios, va fi dragoste adevarata si va dura o viata intreaga.

Taur cu Gemeni: Rareori cei doi se atrag dar, desigur, nimic nu e imposibil!

Taur cu Rac: Incetul cu incetul, daca acestia doi prind incredere si isi dezvaluie secretele unul altuia, se poate crea o conexiune cu adevarat profunda. Unul isi doreste frumusete si celalalt o viata indestulata, asadar functioneaza destul de bine impreuna.

Taur cu Leu: Care dintre ei va prelua oare conducerea? Pentru ca sunt nascuti sa fie lideri amandoi, va fi foarte greu sa lege o relatie.

Taur cu Fecioara: Aceste semne de pamant au foarte multe lucruri in comun si par sa se inteleaga din priviri. Ei impartasesc aceleasi valori si cred in aceleasi principii, de aceea dragostea lor poate fi epica.

Taur cu Balanta: Ambele guvernate de Venus, vor gasi taria de caracter sa se inteleaga. Pana la urma, in orice relatie este vorba de echilibru si armonie. Vor pricepe si ei pana la urma.

Taur cu Scorpion: Semne contrare, ori se inteleg, ori nu. Nu exista cale de mijloc pentru ei. Legatura lor poate deveni electrica, plina de turbulente.

Taur cu Sagetator: Niciodata sa nu spui niciodata. Dar caile lor par a fi extreme de diferite.

Taur cu Capricorn: Dragoste, admiratie, respect si intelegere. Impreuna pentru totdeauna!

Taur cu Varsator: Varsatorul iubeste scandalos, iar Taurul, desi solid, va dori intotdeauna sa fie stabil. Nu imparte si nu concepe sa ierte infidelitati.

Taur cu Pesti: Iubirea neconditionata ii ambitioneaza pe amandoi sa fie mai buni. Se  inteleg fara cuvinte, impartasesc sentimente profunde si de durata.

Text: Alina Lupa