Taylor Lautner alaturi de Adam Sandler in „Grown Ups 2”?

taylor-lautner_1_Se pare ca rolul pe care Taylor Lautner il interpreteaza in seria “Twilight” nu ii lasa indiferenti pe producatorii de film. Astfel, Varcolacul din Twilight a pus ochii pe un rol din filmul Grown Ups 2, film in care va juca alaturi de Adam Sandler, conform Hollywood Reporter.

Filmul original, care a fost lansat in 2010, spune povestea a cinci prieteni foarte buni care, dupa 30 de ani de la absolvirea liceului, se intorc impreuna cu sotiile lor in orasul natal pentru a participa la funeraliile fostului lor antrenor de baschet. Ei decid sa petreaca un sfarsit de saptamana la casa de pe lac in care sarbatorisera cu ani in urma castigarea campionatului cu echipa de baschet. Pe parcursul filmului, cei cinci prieteni vor avea parte de tot felul de incurcaturi haioase. Prima parte a filmului a avut incasari de peste 270 milioane dolari la box office.

Chiar daca scenaristul primului film, Fred Wolf, face negocieri pentru a scrie scenariul celei de-a doua parti a filmului, actorul Adam Sandler se arata interesat in a-si relua rolul unuia dintre cei cinci prieteni cu probleme specific unui parinte din film. Interesati de o noua revenire se arata si Kevin James, Chris Rock, Rob Schneider si David Spade, colegii de platou ai lui Adam.

Se pare ca succesul pe care l-a castigat Taylor datorita rolului sau din filmul Twilight nu l-a lasat indiferent pe scenaristul Fred Wolf, acesta lasand impresia ca Taylor va face parte din distributia filmului.

Text: Andreea Popescu