Taylor Lautner este din nou singur

1as1vu7ekvyaSe pare ca sex-simbolul Taylor Lautner, interpretul personajului Jacob din seria Twilight, a pus capat relatiei cu iubita sa si mai nou colega de platou, Lily Collins. Un prieten extrem de indiscret al starului a declarat recent pentru o revista ca separarea a survenit in urma initiativei lui Taylor. Desi cei doi au fost vazuti la premiera celui mai nou film in care joaca impreuna, acestia nu mai formau un cuplu cu o saptamana inainte de seara premierei.

Sursa indiscreta a mai adugat, de asemenea, ca, la petrecerea peliculei Abduction, fostii iubiti nu si-au adresat niciun cuvant unul altuia. Zvonurile cum ca Taylor si Lily s-ar fi logodit s-au dovedit neadevarate, lucrurile mergand intr-o alta directie.

Taylor a fost auzit spunand ca a simtit un fel de chimie, o conexiune cu Lily, atunci cand a citit pentru prima data scenariul filmului Abduction. Din pacate, in acest context nu ii veti mai putea intalni pe cei doi decat pe ecrane. Starul doreste sa fie singur pentru o perioada de timp, ca sa depaseasca momentul. Pana atunci, il puteti urmari pe Taylor Lautner in productia Abduction.

Text: Ruxandra Raica