Taylor Lautner, trist pentru ca franciza “Twilight” a luat sfarsit

comic_con_2012_celebs_gallery_1Taylor Lautner a recunoscut ca trece printr-o depresie de cand filmul ce l-a consacrat, “Twilight”, a ajuns la final. Actorul, care joaca si in ultimul film al seriei, “Saga Amurg: Zori de zi” – partea a doua, impreuna cu colegii sai Robert Pattinson si Kristen Stewart, a acordat un interviu unei reviste renumite de peste Ocean in care a vorbit despre momentele grele prin care trece.

“Personalitatea lui Jacob nu s-a schimbat catusi de putin pe toata perioada filmarilor francizei, insa a crescut, s-a maturizat odata cu filmul. Jacob a crescut atat de mult si a deposit atat de multe obstacole incat m-a facut sa fiu mandru ca l-am putut interpreta in toate partile filmului”. El a continuat spunand ca regreta ca, odata cu terminarea filmarilor, va trebui sa isi ia la revedere si de la colegii sai de platou: “Pentru mine, va fi greu sa spun la revedere colegilor mei si totodata oamenior pe care ii iubesc”.

Lautner si-a exprimat speranta ca fanii “Twilight” vor ramane in continuare si fanii lui.

“Vreau sa le spun fanilor mei doar ca sunt fericit si mandru pentru ca am reusit sa fac un intreg film pentru ei, film care le-a si placut foarte mult. Ei sunt motivul pentru care am sa joc in continuare in filme, deoarece sprijinul lor conteaza foarte mult pentru mine”.

“Saga Amurg: Zori de Zi” – partea a doua va avea lansarea pe marile ecrane pe 16 noiembrie.

 

Text: Andreea Popescu