Taylor Swift a fost parasita de iubit

Taylor Swift a fost parasita de iubitCantareata Taylor Swift a fost parasita de iubitul sau, britanicul Eddie Redmayne. Cei doi s-au intalnit la castingul pentru filmul Les Miserables. Se pare ca dupa ce Taylor a aflat ca a fost respinsa si nu a primit rolul lui Eponine in film, iubitul sau s-a hotarat sa o paraseasca. Surse spun ca Taylor s-a indragostit repede de actor in perioada petrecuta impreuna la New York si ca era incantata de ideea de a avea un iubit britanic.

Eddie ar fi placut-o si el, dar relatia lor a ajuns intr-un impas cand Taylor nu a fost distribuita in film, pentru ca Redmayne, care va juca in Les Miserables, este nevoit sa plece la Londra pentru filmari.

Aparent, Eddie nu este interesant sa aiba o relatie la distanta, asa ca relatia ar fi fost potrivita pentru el doar daca ar fi putut sa fie cu Taylor si pe platourile de filmare. Si uite asa, ghinionul in cariera al lui Taylor Swift a atras dupa sine si ghinion in dragoste.

Text: Bianca Badescu

februarie 15th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate